Электронные системы управления в торговом холоде. Курс на автоматизацию, удаленный контроль и природные хладагенты
Electronic control systems in supermarket
Keywords: refrigeration equipment management, reduction of electricity costs, electronic controllers, equipment operation monitoring, cloud service
One of the most important global trends is the growing need for food. At the same time, according to expert estimates, almost a third of the food produced does not reach the consumer. To minimize losses on the way from the field to our table and reduce costs in the food industry allows the introduction of advanced technologies. The modern industry offers the next generation equipment as well as brings to the new level the proven traditional solutions through innovation, digitalization and intelligent services.
Один из важнейших мировых трендов – рост потребности в продовольствии. При этом по экспертной оценке почти треть произведенных продуктов питания не доходит до потребителя. Свести к минимуму потери на пути от поля до нашего стола и сократить затраты в пищевой промышленности позволяет внедрение передовых технологий. Современная индустрия предлагает как оборудование следующего поколения, так и выводит на новый уровень зарекомендовавшие себя традиционные решения за счет инноваций, цифровизации и интеллектуальных сервисов.
Статья опубликована в журнале “Энергосбережение” за №8'2018
Статьи по теме
Подписка на журналы